Özel Dekorasyonlu Balayı Villaları

Özel Dekorasyonlu Balayı Villaları
Özel Dekorasyonlu Balayı Villaları
13.09.2023 14:50:00
124 Görüntüleme

Özel Dekorasyonlu Balayı Villaları

 

Balayı tatilleri, evliliğin ilk adımı sonrasında mutlu bir yuvanın ilk tatili olacağı için her noktası özenli ve özel olmalıdır. Bu özel tatili konforlu, keyifli ve unutulmaz bir hale getirmek için de birçok ayrıntıya dikkat etmek gerekir. Bu nedenle balayı villaları bu tatilin konaklama bölümünü eksiksiz ve kaliteli bir şekilde tamamlayabilmeniz için size özel bir dekorasyon ile sunulan villalardır.
Villa portföyümüz içerisinde Kınık, Kaş, Kalkan, İslamlar, Patara, Fethiye, Göcek, Kumluova veya Sarıbelen gibi birçok farklı bölgede tercih edebileceğiniz balayı villaları her zaman mevcuttur. Bu villalar içerisinde yüzlerce seçenek arasında isterseniz en uygun fiyatlı isterseniz en yüksek fiyata ve en lüks özelliklere sahip olan villayı tercih edebilirsiniz. Önemli olan nokta, keyifli bir balayı tatilinde aradığınız ayrıntı her neyse o ayrıntıyı bu villada bulabilmenizdir.

Balayı Villaları Nasıl Hazırlanır?

Yeni evli çiftler için özel bir şekilde tatillerini huzurlu ve gözlerden uzak geçirebilecekleri balayı villaları hazırlanırken birçok noktaya apayrı bir özen gösterilir. Öncelikle 2 kişilik konaklama yapısına sahip olarak bir yatak odası ile düzenlenen bu villalarda yine tek bir banyo, eksiksiz bir mutfak, tüm mobilyalar, klima, televizyon ve bahçe mobilyaları ile keyifli bir döşeme gerçekleştirilir.
Balayı villaları temel olarak havuzlu bir yapıya sahip olmakla birlikte birçok villa içerisinde jakuzi, kapalı havuz, ısıtmalı havuz ve oda içi banyo gibi ayrıntılar yer alır. Bazı villalarda havuzu kullanırken ya da jakuziyi kullanırken aynı zamanda deniz manzarasına karşı günün keyifli bir şekilde geçmesi imkanı da bulunmaktadır. Hatta istenirse deniz manzarası ziyadesiyle doğa manzarasına sahip bir konutu da tercih etme şansınız yer almaktadır.
Villalarda tasarımda da değişen özenler gösterilerek kimi zaman ahşap bir mimari kimi zaman klasik Anadolu taş evleri mimarisi ile yapılar sunulmaktadır. Bazen balayı villaları için bahçenin alabildiğine geniş olması bazen de havuzun hatırı sayılır derecede büyük olması gibi talepler bulunmaktadır. Bu anlamda da villalar içerisinde seçimlerinizi yüzlerce konut arasından tüm bu özelliklere bağlı istediğiniz şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Balayı Villaları İçin Nasıl Hazırlık Yapılmalıdır?

Düğün sonrasında hemen ulaşarak tatile başlamak isteyeceğiniz balayı villaları için hazırlığınızı gerçekleştirirken, aslında pek fazla bir şeye ihtiyacınız olmayacaktır. Tatil süresince ev içerisinde ihtiyaç duyacağınız temiz havlular, çarşaflar, nevresimler, masa örtüleri, mutfak eşyaları, halılar, şezlonglar veya bahçe malzemeleri gibi her eşya konut içerisinde yer almaktadır. Yani sizin sadece tatil için bavulunuzu hazırlayarak villaya ulaşmanız ve balayı tatiline başlamanız için yeterli olacaktır.

Whatsapp
X REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati : Çıkış Tarihi:
Rezervasyon Talep Detayı
  • Konaklama Süresi 0 Gece
  • Konaklama Bedeli 000
  • Elektrik Ücreti 000
  • Temizlik Ücreti 000
  • Ön Ödeme 000
  • Kalan Tutar 000
  • Toplam Tutar 000
UYGUNLUK TAKVİMİ
MüsaitMüsait
DoluDolu
Ödeme BekliyorÖdeme Bekliyor
Giriş-ÇıkışGiriş-Çıkış
Özellik Özellik
Genel Özellikler
Mutfak Bilgileri
Salon Bilgileri
Havuz Bahçe Bilgileri
Şömine
Özel Bahçeli
Full Eşyalı ve Mobilyalı
Isıtmalı Havuz
İnternet Bağlantısı
Jakuzi
Balkon/Deck/Teras
İç Mekan Havuz
Otopark / Park Yeri
Yatak Sayıları
Manzara
Deniz
Dağ
Şehir
Doğa
Bluetooth Ses Sistemi
Engelli Dostu
Sıradışı Mimari
Sauna
Buhar Banyosu
Bebek Yatağı
Özel Havuz